Radionica: Centar izvrsnosti za javne politike na Zapadnom Balkanu

Institut alternativa je organizovao dvodnevnu radionicu u Budvi u okviru projekta “Centar izvrsnosti za kreiranje javnih politika u zemljama Zapadnog Balkana“ koji sprovodimo u saradnji sa partnerima iz TEN (Think for Europe Network) mreže uz finansijsku podršku Regionalnog programa za promociju istraživanja (RRPP).

RRPP Workshop

Radionica je održana 12. i 13. jula u Budvi, u okviru projekta “Centar izvrsnosti za kreiranje javnih politika u zemljama Zapadnog Balkana“ koji sprovodimo sa kolegama iz Centra za evropske politike (Beograd), Instituta za evropske politike (Skoplje), Grupe za pravne i političke studije (Priština), Vanjskopolitičke incijative BH (Sarajevo) i Instituta za demokratiju i medijaciju (Tirana).

Cilj ovog projekta je da se uspostavljanjem Centra izvrsnosti podigne svijest o važnosti istraživanja javnih politika na regionalnom nivou. Na radionici smo diskutovali o konceptu budućeg Centra, glavnim ciljevima koje želimo postići kao jedinstvena mreža istraživačkih centara u regionu, kao i o načinima saradnje koji prevazilaze nacionalni nivo kreiranja javnih politika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *