Pojašnjenja: Konkurs Money Watch-Civilno društvo, čuvar budžeta

U okviru Konkursa za podršku projektima organizacija civilnog društva, dobili smo pitanje:

Da li u okviru ovog Konkursa mogu biti podržane organizacije čiji su  projekti već podržani u okviru sub-granting šeme ReLOaD projekta?

Odgovor: Da, organizacije čiji su projekti već podržani u okviru ReLOaD projekta mogu aplicirati na naš Konkurs u okviru projekta “Money Watch – Civilno društvo, čuvar budžeta”. Ova dva projekta ne finansiraju se iz istih izvora, odnosno, podržani su kroz različite IPA Programe.

ReLOaD projekat se finansira iz IPA 2016 Programa za civilno društvo i medije (Civil Society Facility and Media Programme, IPA 2016/038-960), dok se projekat “Money Watch – Civilno društvo, čuvar budžeta” finansira iz IPA 2016 Programa za civilno društvo (Civil Society Facility Montenegro Programme – EuropeAid/153998/DD/ACT/ME).

Podsjećamo da je rok za prijave 15. novembar 2018. godine, do 17h. Prijedloge projekata slati na e-mail info@institut-alternativa.org.

Pojašnjenja i odgovore na sva pristigla pitanja u vezi sa Konkursom možete preuzeti ovdje.

“Money Watch – Civilno društvo, čuvar budžeta“ je projekat koji sprovodi Institut alternativa u partnerstvu sa Institutom za javne financije iz Zagreba i NVO Novi horizont iz Ulcinja, a podržava Evropska unija kroz Instrument za civilno društvo.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *