Najava: Nabavke u sektoru bezbjednosti i odbrane: Nova „pravila igre“, stari problemi

U srijedu, 3. februara 2021. godine organizujemo panel diskusiju “Nabavke u sektoru bezbjednosti i odbrane: Nova „pravila igre“, stari problemi”, sa početkom u 10h, u hotelu Hilton (sala Princeza Jelena).

Tokom panel diskusije ćemo predstaviti kratku analizu javne politike “Nabavke u sektoru bezbjednosti i odbrane: Nova „pravila igre“, stari problemi“, kojom nudimo pregled dešavanja u ovoj oblasti u protekle dvije godine, koliko je prošlo otkad smo objavili našu analizu „Povjerljive nabavke u Crnoj Gori: Daleko od kontrole“.

Analiza je trenutno u fazi nacrta, a njene ključne nalaze ćemo predstaviti na panel diskusiji, koju organizujemo kao forum za diskusiju i raspravu na ovu temu, ali i kao priliku da čujemo sugestije ključnih donosioca odluka u sektoru javnih nabavki, odbrane i bezbjednosti u odnosu na njen sadržaj. Uz uvažavanje komentara učesnika diskusije, analizu ćemo finalizovati i objaviti po završetku događaja.

Imajući u vidu trenutne epidemiološke uslove i preporučene mjere za suzbijanje epidemije virusa Covid-19, panel diskusija će biti tzv. „hibridnog tipa“. To znači da će učesnici i učesnice diskusiju moći da prate iz sale ali i putem ZOOM platforme. Događaj ćemo takođe uživo prenositi i putem naše Facebook stranice.

Link za pristup događaju putem Zoom-a 

U nastavku pogledajte agendu događaja:

Panel diskusiju organizujemo u okviru projekta “Za svrsishodno trošenje javnog novca!”, koji sprovodi Institut alternativa uz finansijsku podršku Ambasade Kraljevine Holandije. Mišljenja i stavovi ni na koji način ne odražavaju stavove donatora.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *