Na čija vrata da zakucaju državni revizori?


Konsultacije DRI i civilnog društva

kada: 9. decembar, 11h
gdje: ZOOM platforma i Facebook stranica IA

 

Ogranizujemo konsultacije civilnog društva sa Senatom Državne revizorske institucije (DRI) u susret izradi godišnjeg plana revizija za 2021. godinu.

Članovi Senata DRI će razgovarati sa predstavnicima civilnog društva, kao dio njihovog rada na pripremi plana revizija za narednu godinu. Cilj je da dobiju naše prijedloge, daju pojašnjenja na pitanja ili dileme, ali i čuju i istrpe kritike. Sastanak će osim članova Senata pratiti i sami državni revizori, pa će biti u prilici da se bolje upoznaju sa stavovima građana.

Po Komunikacionoj strategiji koju je DRI usvojila ove godine, jedan od ciljeva je bolja saradnja sa civilnim društvom i građanima, uz sprovođenje redovnih sastanaka, koji je na našu inicijativu ove godine uvezan sa procesom planiranja revizija.

Pratite nas uživo na našoj Facebook stranici, poslušajte diskusiju i pišite nam ukoliko želite da postavite pitanje ili date prijedlog državnim revizorima.

 

Sastanak je planiran u sklopu projekta koji Institut sprovodi uz podršku ambasade Kraljevine Norveške i Balkanskog fonda za demokratiju (BTD), pod nazivom “Jačanje nadzora javnih finansija u Crnoj Gori”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *