Video materijali sa Konferencije za medije – parlamentarni nadzor

Institut alternativa je 24. decembra 2018. godine organizovao konferenciju za medije “Osam godina Zakona o parlamentarnom nadzoru u sektoru bezbjednosti i odbrane – da li je Odbor izgubio svoj značaj?”.

Na konferenciji su predstavljeni rezultati rada Odbora za bezbjednost i odbranu u 2018. godini.

Konferencija za medije je organizovana u okviru projekta POINTPULSE, koji finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Djelove izlaganja Dine Bajramspahić, istraživačice javnih politika u Institutu alternativa možete pogledati na sljedećim linkovima:

Konferenciju za medije je organizovao Institut alternativa uz podršku Evropske unije kroz program Podrške civilnom društvu, a u okviru projekta „Puls integriteta i povjerenja policija na Zapadnom Balkanu: POINTPULSe“, koji Institut alternativa zajedno sa partnerima iz regiona sprovodi već četiri godine.  Od decembra 2018. godine projekat kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Izraženi stavovi u ovom projektu isključiva su odgovornost Instituta alternativa i ne odražavaju nužno stavove Ministarstva javne uprave i Evropske unije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *