Realizovane aktivnosti u okviru projekta You4EU – Učešće građana 2.0

Dragana Jaćimović, saradnica na projektima u Institutu alternativa, je za emisiju NVO sektor govorila o aktivnostima koje su do sada realizovane u okviru projekta “You4EU – Učešće građana 2.0”.

Tokom prethodnog perioda, a u okviru realizacije prve faze projekta “You4EU – Učešće građana 2.0”, građani su imali priliku da putem društvenih mreža postavljaju pitanja o aktuelnim temama koje se tiču Evropske unije.

Ona je istakla da su građani imali priliku da na društvenim mrežama – Twitteru, Instagramu i Facebook-u, postavljaju pitanja na koja su hjeli da dobiju odgovore od nadležnih institucija.

Koje su to teme koje su građanima bile najzanimljivije, na šta se najviše odnose postavljena pitanja, kao i koje su to aktivnosti koje su planirane za naredni period, možete pogledati u prilogu:

 

 

Projekat “You4EU – Učešće građana 2.0” Institut alternativa realizuje u saradnji sa partnerima – Beogradska otvorena škola (Srbija), GONG (Hrvatska) i PINA (Slovenija), a uz podršku Evropske unije kroz program Evropa za građane i građanke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *