Prijavite se za rad u IA preko Programa za mlade profesionalce TTF-a

13
Pozivamo mlade profesionalce sa završenim magistarskim ili doktorskim studijama društvenih nauka u zemljama OECD (po mogućnosti završenim tokom poslednje tri godine) da se prijave za plaćeni šestomjesečni rad u Institutu alternativa tokom kojeg će biti u prilici da rade na istraživanju i izradi prijedloga praktične politike uz mentorstvo našeg koordinatora istraživanja.

Ova mogućnost se pruža preko “Programa Think Tank Fund-a za mlade profesionalce” koji ima za cilj da mladim ljudima koji su tek završili studije društvenih nauka u inostranstvu pruži priliku da dobiju iskustvo rada na istraživanjima u renomiranim istraživačkim centrima u zemljama njihovog rođenja.

Na listi TTF-a je 26 think tank organizacija iz Centralne i Istočne Evrope (a među njima i IA) za koje mladi profesionalci mogu iskazati interesovanje a TTF će, nakon razmatranja njihovih prijava, finansijski podržati rad 15 „povratnika“ u ovim organizacijama.

Ukoliko ste zainteresovani i ispunjavate uslove iz Poziva za prijave, pošaljite nam svoju biografiju i motivaciono pismo na info@institut-alternativa.org

Rok za prijave je 12. avgust.

Detaljne informacije o Programu i uslovima za prijavljivanje dostupne su ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *