Predstavljanje rezultata istraživanja javnog mnjenja “Šta građani misle o policiji – U službi građana ili nekog drugog?”

Institut alternativa i regionalna mreža organizacija civilnog društva POINTPULSE organizuju prezentaciju rezultata istraživanja „Šta građani misle o policiji – u službi građana ili nekog drugog?“ koja će se održati u PR Centru 14. septembra 2017. godine sa početkom u 11 časova.

Posebna pažnja u istraživanju posvećena sljedećim temama:

  • Koliko građani vjeruju policiji?
  • Kako građani percipiraju prosječnog policijskog službenika, odnosno službenicu?
  • Koliko je, prema mišljenju građana, korupcija rasprostranjena u policiji i kako se boriti protiv nje?
  • U kojoj mjeri, prema mišljenju građana, politika utiče na policiju?

Istraživanje će predstaviti Milena Milošević, istraživačica javnih politika u Institutu alternativa, dok će moderatorka biti Dina Bajramspahić, istraživačica javnih politika u Institutu alternativa.

Prezentacije na istu temu biće organizovane simultano i u Beogradu, Tirani, Sarajevu, Prištini i Skoplju, gdje će nalaze predstaviti partneri na projektu: Beogradski Centar za bezbednosnu politiku, Institut za demokratiju i medijaciju, Centar za sigurnosne studije, Kosovski centar za bezbednosne studije i Analitika.

Za sve dodatne informacije, budite slobodni da kontaktirate Anu Đurnić na ana@institut-alternativa.org ili na br. telefona 020 268 686.

POINTPULSE je projekat finansiran od strane Evropske unije, kroz Instrument za pretpristupnu podršku, u okviru Podrške civilnom društvu. Za sadržaj projekta odgovorni su isključivo članovi POINTPULSE mreže i iskazani stavovi nisu nužno stavovi EU.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *