Oglas za 10 praktikanata/kinja

Centar za gradansko obrazovanje (CGO), Institut Alternativa (IA) i portal Vijesti, u okviru projekta AKTIVNI STUDENTI ZA ODRŽIV RAZVOJ! raspisuju

OGLAS
za 10 praktikanata/kinja

Odabrani studenti/kinje ce proci kroz intenzivan program obuke i prakticne nastave koji cine studijske posjete organizacijama i preduzecima koji su sastavni dio projekta, radionice o nezavisnom medijskom izvještavanju i osnovama javnih politika, uz profesionalno mentorstvo i praksu u Institutu Alternativa i portalu Vijesti u trajanju od mjesec dana. Rezultati prakticnog rada bice niz clanaka, izvještaja i dokumenata koji se ticu javnih politika a koji ce studentima/kinjama Fakulteta politickih nauka Univerziteta Crne Gore omoguciti dobru osnovu za kasnije profesionalno usavršavanje i lakše prilagodavanje uslovima tržišta rada.

Program je otvoren za studente/kinje trece i cetvrte godine studijskih programa Politikologija i Komunikologija (Novinarstvo) sa Fakulteta politickih nauka.

Zainteresovani kandidati/kinje mogu podnijeti prijavu sa kracom biografijom (CV) i motivacionim pismom najkasnije do 25. novembra 2016. do 16h na e-mail info@cgo-cce.org uz naznaku “Aktivni studenti za održiv razvoj!”. Za sve dodatne informacije pozovite 020/228 479.

Projekat „Aktivni studenti za održivi razvoj“ je finansiran od strane Evropske unije posredstvom Direktorata za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU) Ministarstva finansija, a u okviru programa „Transfer znanja izmedu sektora visokog obrazovanja, nauke i industrije.“ Specificni cilj projekta jeste unaprijedenje vještina studenata/kinja smjera Novinarstvo i Politikologija kroz prenošenje znanja u okviru naucnih institucija i malih i srednjih preduzeca u cilju ostvarivanja tijesne veze izmedu svih pomenutih sektora, a u korist studenata/kinja kojima je potreban praktican vid edukacije.

Do boljeg profesionalnog angažmana putem prakse, obuke i plana!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *