Najava događaja: Prezentacija rezultata istraživanja “Integritet policije u Crnoj Gori”

Institut alternativa i Regionalna mreža organizacija civilnog društva POINTPULS organizuju prezentaciju rezultata istraživanja „Integritet policije u Crnoj Gori“ koja će se održati u PR Centru 26. novembra 2015. godine sa početkom u 11 časova.

Cilj skupa je podsticanje diskusije o izazovima i prioritetima u izgradnji integriteta policije u Crnoj Gori, uz poseban osvrt na novine, ali i sistemske propuste okvira koji treba da doprinose unapređenju integriteta policije.

Na skupu će se diskutovati o sledećim pitanjima:

1. Kako se upravlja ljudskim resursima u policiji?
2. Da li je moguće smanjiti uticaj politike na policijski rad?
3. Kako se upravlja finansijama u policiji?
4. Ko i kako kontroliše rad policije?
5. Šta najviše ugrožava integritet policije?
6. Koliko je policija transparentna?

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da prisustvo potvrdite do utorka 24. novembra 2015. godine, na adresu info@institut-alternativa.org ili telefonom na broj 020/268-686.

Prezentacije na istu temu biće organizovane simultano i u Beogradu, Sarajevu i Prištini, gdje će nalaze predstaviti partneri na projektu: Beogradski centar za bezbednosnu politiku, Centar za sigurnosne studije (CSS) i Kosovski centar za bezbednosne studije (KCSS).

Prezentacija se organizuje u okviru projekta „Puls integriteta i poverenja policija na Zapadnom Balkanu: POINTPULS“ koji podržava Evropska unija kroz program Podrške civilnom društvu (EuropeAid/136-034/C/ACT/Multi).

Aktivnosti u okviru projekta možete pratiti i na internet prezentaciji www.pointpulse.net, putem tviter naloga @POINTPULSEnet
ili koristeći #BalkanCops i #POINTPULSE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *