Konkurs za Školu javnih politika – IV generacija

INSTITUT ALTERNATIVA

raspisuje

KONKURS ZA POLAZNIKE IV GENERACIJE

ŠKOLE JAVNIH POLITIKA

Cilj Škole je da polaznicima pruži teorijska i praktična znanja o javnim politikama, njihovom kreiranju i unapređivanju. Škola će Vam pomoći da kvalitetno istražujete i analizirate javne politike, planirate i sprovodite istraživanja, pišete analitički tekst/predlog praktične politike, da formulišete preporuke za donosioce odluka i komunicirate/zastupate zaključke i preporuke.

Škola će biti organizovana u vidu trodnevnog seminara u Budvi. Predavanja i radionice biće održane tokom subote 7. novembra, nedjelje 8. novembra i ponedjeljka 9. novembra 2015. godine. Predavači su stručnjaci za javne politike iz zemlje i regiona – profesori sa univerziteta u Zagrebu, Beogradu i Podgorici, predstavnici državnih institucija i nezavisnih istraživačkih centara.

Kako biste se uspješno prijavili na naš program “Škola javnih politika – IV generacija”, potrebno je poslati:

  • detaljnu biografiju (CV)
  • kratko propratno pismo

na e-mail Instituta alternativa info@institut-alternativa.org najkasnije do 1. novembra 2015.

Škola je namijenjena neposrednim ili budućim akterima u procesu kreiranja javnih politika, zaposlenima u državnoj upravi, lokalnim samoupravama, Stručnoj službi Skupštine, nevladinim organizacijma, sindikatima, medijima, kao i studentima završnih godina studija društvenih nauka.

Za izabrane polaznike, program Škole je besplatan. Projekat Škola javnih politika je podržala Komisija za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću.

Za više detalja, molimo Vas da pročitate paket informacija koji je dostupan ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *