Info sesija: „Okupljanja za ljudska prava: Sloboda javne riječi u javnom prostoru”.

Pozivamo koleginice i kolege iz organizacija civilnog društva na info sesiju tokom koje ćemo predstaviti Konkurs koji smo raspisali u okviru projekta „Okupljanja za ljudska prava: Sloboda javne riječi u javnom prostoru”.

Info sesija će biti održana 13. februara, u prostorijama EU info centra u Podgorici, a počeće u 12h.

Info sesiju organizujemo kao priliku da o temi i uslovima konkursa, u prijateljskoj atmosferi, porazgovaramo sa zainteresovanim koleginicama i kolegama i odgovorimo na sva pitanja od značaja za uspješnu pripremu prijedloga projekata.

Na info sesiji govoriće:

Dina Bajramspahić, koordinatorka projekta;
Ana Đurnić, koordinatorka grant šeme;
Tamara Delić, finansijska menadžerka.

Podsjećamo da smo za potrebe ovog Konkursa pripremili Vodič za podnosioce prijedloga projekata, iz kog se možete informisati o osnovnim uslovima učešća, dozvoljenim i nedozvoljenim aktivnostima, finansijskom aspektu konkursa i slično.

Učesnicima info sesije koji nisu iz Podgorice, IA će refundirati putne troškove u visini vrijednosti karte javnog prevoza ili računa za gorivo koji se OBAVEZNO moraju priložiti.

Vidimo se u četvrtak, 13. februara, u, nadamo se, velikom broju!

Tim Instituta alternativa

‘’Okupljanja za ljudska prava: Sloboda javne riječi u javnom prostoru’’ je projekat koji sprovodi Institut alternativa u partnerstvu sa Akcijom za ljudska prava, a podržava Evropska unija kroz Instrument za demokratiju i ljudska prava, Program za Crnu Goru 2018. Sadržaj ovog Poziva predstavlja isključivu odgovornost Instituta alternativa i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *