III generacija Škole javnih politika – Prijavite se!

INSTITUT ALTERNATIVA
u saradnji sa Centrom za monitoring i istraživanja (CEMI)

raspisuje:

KONKURS ZA POLAZNIKE III GENERACIJE

ŠKOLE JAVNIH POLITIKA

Cilj Škole je da polaznicima pruži teorijska i praktična znanja o javnim politikama, njihovom kreiranju i unapređivanju. Škola će vam pomoći da kvalitetno istražujete i analizirate javne politike, planirate i sprovodite istraživanja, pišete analitički tekst/predlog praktične politike, da formulišete preporuke za donosioce odluka i komunicirate/zastupate zaključke i preporuke.

Škola se realizuje kroz 5 modula koji se sastoje od serije predavanja sa praktičnim radom. Predavači u Školi su univerzitetski profesori, predstavnici državnih institucija i nezavisnih istraživačkih centara i stručnjaci za javne politike iz zemlje i regiona.

Zainteresovani kandidati mogu podnijeti prijavu sa kraćom biografijom na e-mail adresu: info@institut-alternativa.org najkasnije do 28. februara 2014.

Škola je prvenstveno namijenjena neposrednim ili budućim akterima u procesu kreiranja javnih politika, aktivnim profesionalcima u: državnoj upravi, istaknutim nevladinim organizacijma, sindikatima, medijima, kao i najboljim studentima završnih godina studija fakulteta društvenih nauka.

Za izabrane polaznike, program Škole je besplatan. Projekat Škola javnih politika je podržala Komisija za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću.

Okvirni program Škole možete preuzeti ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *